Companie

Companie

 

SC ADIANCA COM SRL a fost înfiinţată în Bucureşti în anul 1994, iar din domeniul său de activitate face parte comercializarea accesoriilor pentru construcţii şi amenajări, a celor electrice şi a celor pentru agricultură, gospodărie şi grădină.  Vânzarea acestora se realizează în regim en-gross.

Tradiţia companiei pe piaţa de profil din România este justificată atât de preţurile concurenţiale, cât şi de calitatea serviciilor şi de promptitudinea livrărilor. Acestea sunt principalele trăsături care au determinat fidelizarea clienţilor noştri, care revin cu frecvenţă din toate regiunile ţării.

Vă invităm să regăsiţi produsele pe care le comercializăm în categoriile website-ului. Acestea oferă detalii lămuritoare asupra caracteristicilor tehnice, aspectului şi preţului fiecăruia dintre ele. Toate preţurile includ TVA.

Gama extinsă de produse ne este asigurată de cei mai mari producători de profil din ţară, de care ne leagă o îndelungată colaborare. Vă invităm să accesaţi pagina “Parteneri” din secţiunea Home a pentru a vizualiza lista completă de colaboratori.

 

Firmei SC ADIANCA COM SRL i-a fost acordat locul 1 in Top Afaceri 2014 pentru sectorul 5, Mun. Bucureşti.